Koekje erbij?

In onze community leren we jou vele verschillende technieken

Wij hebben in de loop der jaren heel veel verschillende technieken gebruikt in onze schilderijen. Mede door onze jarenlange ervaring en omdat we 5 dagen per week de hele dag alleen maar schilderen. Dit voor zowel onze eigen lijn van Vrolijk Schilderij maar ook voor verschillende opdrachtgevers. We hebben dus al veel technieken uit kunnen proberen. In onze community delen wij onze ervaringen en alle schilderstechnieken graag met jou. Zodat jij hier ook mee aan de slag kan gaan en je zult vast ook heel veel schilderstechnieken tegenkomen die je waarschijnlijk nog nooit gebruikt hebt.

Een kleine greep uit onze video's over schilderstechnieken

Ed Dekker

Na de eerste kennismaking met te gekke koeien, heel veel dikke dames en heel veel ander gespuis ontdek je plekken waar alles duidelijk wordt. Uitleg in goede en duidelijke video's zorgen voor nieuwe technieken, materialen en leuke resultaten.

Gerrie van den Nouland

Er ging een wereld voor me open toen ik de duidelijke uitleg met schildertechnieken bekeek. Bloed zweet en tranen heeft het me gekost om met het paletmes en roller aan de slag te gaan. Maar oh wat vind ik het leuk om te doen!

Marian Haenen

De online workshops waar div technieken de revue passeren en je direct aan de slag kunt. Duidelijk uitgelegd en makkelijk te volgen stap voor stap. Ze zet gewoon het filmpje op pauze en schildert zelf naar hartenlust voort 

Samen kun je zoveel meer!

Naast vragen stellen, kennis over schilderen delen, successen vieren en inspiratie zaaien leent onze community zich ook perfect voor het vinden van gelijkgestemden. Binnen onze community heeft iedereen een eigen profiel, kun je privé berichten sturen en zelfs eigen groepen (besloten en openbaar) starten voor specifieke schildersonderwerpen of voor leden binnen bepaalde regio's. Kortom; je kunt elkaar echt helpen om er nog meer uit te halen. Ondanks, dat je de lessen vanuit huis gaat volgen, zorgt de community er toch voor, dat je dit samen doet. Je staat er nooit meer alleen voor!