Koekje erbij?

Lidmaatschap Online Schilderclub

Al 1400+ leden gingen je voor...

DÉ COMMUNITY VOOR CREATIEVELINGEN

EEN LEUKE, ONTSPANNENDE EN DOELTREFFENDE MANIER VAN LEREN SCHILDEREN

Schilderen kun je net als fietsen en autorijden gewoon leren. Door er tijd aan te besteden en te oefenen kan iedereen leren schilderen of als je al ervaring hebt je schilderkunsten verfijnen. 

ALS LID VAN DE ONLINE SCHILDERCLUB :

  • Leer je hoe je met de juiste vaardigheden en technieken de basis legt voor elk schilderij.
  • Haal je meer uit je eigen creativiteit en krijg je veel inspiratie.
  • Leer je anders te kijken.
  • Doe je kennis op over kleuren, vormen, contrasten, technieken en structuren.
  • Vergroot je jouw fantasie en zelfvertrouwen.
  • Ga je meer uit je hoofd en ontdek je het ontspannende effect van schilderen.
  • Leer je hoe je jouw eigen stijl ontwikkelt.
  • Maak je de mooiste schilderijen waar je trots op zal zijn.

WAAROM DE ONLINE SCHILDERCLUB?

Eigen Community

Krijg toegang tot onze geheime stimulerende Online Schilderclub Community; je staat er nooit meer alleen voor!

Schilderstechnieken

Leer verschillende schilderstechnieken met behulp van handige video's

Exclusieve videolessen

Elke maand nieuwe exclusieve videos waarin stap-voor-stap wordt uitgelegd hoe je een prachtig schilderij maakt.

Motivatie

Deel je successen met de groep en creëer je eigen Wall of Fame


Ontmoet & Inspireer

Ontmoet en inspireer onze andere leden met dezelfde passie voor schilderen

Challenges

Elke maand een nieuwe uitdaging waarmee je leuke prijzen kunt winnen

Het fijne van de Online Schilderclub is dat je alles op je gemak na kunt zien, en vooral op het tijdstip dat mij het beste uit komt. Ook de challenge vind ik leuk om te doen, de uitdaging om de doelen te halen en je eigen ding hier in te verwerken spreekt me aan. Daarnaast is de challenge een stok achter de deur om wat te maken en vooral om te laten zien. Ik krijg van de site veel ideeën en doe ik inspiratie op voor mij zelf. Ook omdat het een gemêleerd gezelschap is; van beginner tot gevorderd is hier te vinden. De filmpjes die jullie maken zijn duidelijk. Ik vind het leuk en de uitdaging hierin om de nieuwe technieken zelf te verwerken in een schilderij en mijn eigen draai er aan te geven.

Nolet Derksen

Denk je misschien, dat je niet kunt schilderen? 

Of dat je niet goed genoeg bent?

Ben jij ook iemand die best zelf zou willen schilderen, maar je zet deze stap toch maar niet, omdat je vooral denkt, dat je er waarschijnlijk niet goed in zal zijn. Uit onderzoek is gebleken dat creatief bezig zijn en schilderen, een heel goed middel tegen stress is. En het mooie is, dat het ontspannende effect van schilderen ook opgaat voor mensen die geen kunstzinnige achtergrond hebben. Je hoeft dus geen talent te hebben. Dus lijkt schilderen je een ontspannende bezigheid, maar vind je jezelf niet goed genoeg of denk je dat je het niet kan, dan kun je die gedachte vanaf nu achterwege laten. Wij hebben ook niet in 1 dag leren schilderen. En als je dit ook nog in een positief ondersteunende omgeving doet, zoals onze community, dan kun je er heel veel uithalen. 


 De Online Schilderclub is ook de plek voor jou. 


 Wij denken, dat je veel creatiever bent, dan je misschien zelf denkt.

Jullie zijn voor mijn veel meer dan een schilderclub. Het mag misschien dramatisch klinken maar voor mij zijn jullie de redding geweest uit een donkere periode. Ik had net een herseninfarct gehad en zat thuis met mijn ziel onder de arm. Angstig, bijna depressief, veel lichamelijke en geestelijke gevolgen van het infarct, slecht slapen en wachtend op de therapie. Het gevoel van 'ik kan bijna niets meer' overheerste in die periode.

Jullie oproep voor een online schilderclub kwam dan ook als geroepen: voor mijn gevoel had ik weer een doel (want werken kon ik niet, lang in huis werken lukte niet, ik wilde mij alleen maar terugtrekken op dat moment in mijn eigen coconnetje). Dus meteen opgegeven en tegelijkertijd mijn bankrekening flink geplunderd en alles aangeschaft om te kunnen starten met het schilderen. Ik leek soms wel bezeten van het schilderen maar dat zal ongetwijfeld te maken hebben gehad ,dat ik eindelijk weer iets kon oppakken wat ik kon volhouden en wat, door jullie deskundigheid, steeds meer op een echt schilderij begon te lijken! Zie je wel, ik laat me niet zomaar door een ziekte kisten, daar is wel iets meer voor nodig!!

Het heeft me enorm geholpen bij mijn gevoel van eigenwaarde en ik was niet meer constant met mijn ziekte bezig. Soms iets teveel met schilderen bezig en dat is ook in mijn huis te zien. Overal liggen en hangen schilderen, het eten was regelmatig niet op tijd klaar, de tafel heeft een vrolijker uiterlijk gekregen met al die verfspatten en ik heb al meer schilderskleding (sja...eigen schuld: moet ik me maar verkleden voor ik ga schilderen) dan me lief is.

Nu...een jaar later feliciteer ik jullie met het 1-jarig bestaan van de schilderclub. Wat hebben we veel geleerd, wat heb ik opeens veel gezellige schildervriendjes- en vriendinnetjes, wat is het fijn om zo lekker ontspannen bezig te zijn maar ook om andere mensen blij te maken met deze kunstwerken.

We zijn op de goede weg, niet alleen jullie maar ook ik en dat heb ik voor een groot deel ook aan jullie te danken. Dikke kus voor Corrie en Renate xxx

Angeline K.

Word jij vandaag ook lid?

Als lid van de online schilderclub kun je alle creativiteit die je in je hebt eruit halen. Je zult dan ook veel plezier beleven bij deze inspirerende ontmoetingsplek waar je ook veel creatieve gelijkgestemden zal ontmoeten. Zij zullen van alles met je delen en ook wij staan natuurlijk voor jou klaar. Maar je leert natuurlijk ook heel veel nieuwe dingen en daarnaast kun je ook meedoen met alle activiteiten die wij organiseren.

Een must voor elke creatieveling? Zien we je daar?

Een vrolijke en creatieve groet,

Corrie Leushuis & Renate Rolefes

Wat houdt het lidmaatschap precies in?

Creatieve ontmoetingsplek

Deze community is voor jou als je wil leren schilderen of meer uit het schilderen wil halen. We inspireren elkaar en geven jou alle informatie die je nodig hebt om tot een mooi eindresultaat te komen. We dagen elkaar uit, doen challenges, waarbij je ook nog leuke prijzen kunt winnen. Je kunt jouw persoonlijke kunstwerken delen met anderen, zodat je ook meer zichtbaar wordt. We inspireren iedereen om nog beter te worden, zodat je straks ook jouw eigen kunst kunt verkopen in de marktplaats, die ook aan de community is gekoppeld. Het is toch fantastisch, dat je hier al jouw vragen kunt stellen, persoonlijke en inspirerende verhalen kunt delen, andere leden leert kennen met dezelfde passie, waar je zelfs een band mee op kunt bouwen. Je kan zelfs je eigen groepen maken, bijvoorbeeld met allemaal mensen bij jouw in de buurt.

Alles over schilderstechnieken

Als jij wilt leren schilderen, dan mogen de verschillende schilderstechnieken natuurlijk niet ontbreken. En dat zijn er nogal wat. Mede door onze jarenlange ervaring als kunstenaars, kunnen wij heel veel technieken laten zien, die wij zelf ook allemaal gebruiken in onze schilderijen. We vinden het geweldig om dit met jullie te delen. Je zult dan misschien ook wel technieken tegen komen die je waarschijnlijk nog nooit gebruikt hebt, want wij hebben er nogal wat uitgeprobeerd. Heb jij zelf een bepaalde techniek, dan mag je deze natuurlijk delen in de community, zodat we er samen optimaal gebruik van kunnen maken.

Cursussen en video's

Hoe fijn is het, om thuis en in je eigen tijd deel te nemen aan de cursussen. We delen met jou video's waarin we stap-voor-stap uitleggen hoe je een schilderij van het begin tot het einde maakt. Elke maand hebben we weer nieuwe cursussen en telkens met een ander onderwerp. Ook komen er elke keer weer nieuwe technieken, verschillende stijlen en onderwerpen aan bod. Als je schilderij klaar is, kun je deze weer delen in de community en om feedback vragen.

Een aantal fragmenten van onze schildercursussen

Challenges en Webinars

We geven elke maand een Leden webinar, (een online LIVE uitzending) waarin wij alle vragen beantwoorden, waar je op dat moment mee zit. Tevens kun je dan tussendoor ook nog vragen stellen via de Livechat in de community. Je kunt deze gewoon volgen op je PC, tablet of jouw mobiel. Ook delen we elke maand een Challenge. Dit is een soort van wedstrijd waarin we jouw uitdagen om met de hele groep een zelfde schilderij te maken, waarbij je gebruik gaat maken van verschillende technieken en doelen. Hier zijn uiteraard leuke prijzen mee te winnen. Als jij vragen van andere leden beantwoordt, of je deelt heel veel etc. dan kun je ook nog zogenaamde karmapunten verdienen.

Speciaal voor GOUD leden

Wil je er echt alles uithalen wat er in zit? Kies dan voor een jaarabonnement GOUD. Corrie en Renate zullen je dan uitgebreid 1 op 1 begeleiden met alle vragen die je hebt of waar je mee vast loopt, over technieken, opbouw etc. Je krijgt allerlei handvatten aangereikt en naast het werk van de schilderlessen mag je ook jouw eigen werk door ons laten beoordelen. Wij zullen hier opbouwende "kritiek" op geven met als doel dat je straks je eigen stijl en weg gaat vinden.

Wat onze leden zeggen over de Online Schilderclub:

Mijn reactie in 1 woord: Chapeau.

Ik ben helemaal enthousiast! Jullie filmpjes zijn eenvoudig van opzet en super duidelijk. Ik sta versteld van mijn eigen resultaten. Leuk en motiverend om te delen in de community. Met jullie tips en mijn eigen creativiteit 😏 kan ik heerlijk mijn hoofd leeg maken. Mijn reactie in 1 woord: Chapeau.

Alles op je eigen snelheid

Ik vind de online schildercursus erg leuk en leerzaam! Wat ik vooral ook makkelijk vind is dat je gewoon thuis bent en op het moment dat het uitkomt de cursus kunt volgen. Alles op je eigen snelheid. De uitleg is erg duidelijk van jullie. Ik zou zeggen: de online cursus volgen ie een perfecte uitkomst als je in je eigen huis lekker wilt leren schilderen!

Ik ben er aan verslingerd!

 Geweldig initiatief, de Online Schilderclub.

Sinds de site in de lucht is heb ik al heel veel bijgeleerd. De verschillende technieken worden duidelijk uitgelegd. Het is een kwestie van kijken en nadoen. Dat kan toch iedereen. Ik word er vrolijk van en het geeft een energieboost.

Ongelofelijk wat er een creativiteit zit in de medecursisten, het ene schilderij is nog mooier dan het andere.  Ik ben eraan verslingerd!

Word vandaag lid en schilder direct mee met onze online cursussen en challenges

Zet jij vandaag ook de stap om ontspannen te gaan schilderen?

€ 7,50  Proefmaand

* Abonnement stopt automatisch

* Nieuwe technieken

* Ledenwebinar en Q&A

* 4 video's schilderlessen

* 20 video's met handige tips en technieken

* Challenge

* Live Chat Support van ons team

€ 249,- per jaar

* Welkomstcadeau t.w.v. € 35,00

* Besparing van 10% voor betaling ineens

* Nieuwe technieken

* Ledenwebinars en Q&A

* Toegang tot alle video's

* maandelijks 2 nieuwe videolessen

* Maandelijks nieuwe challenge

* Live Chat Support van ons team 

€ 299,- per jaar

* Welkomstcadeau t.w.v. € 35,00

* Besparing van 7% voor betaling ineens

* Nieuwe technieken

* Ledenwebinars en Q&A

* Toegang tot alle video's

* Maandelijks 4 nieuwe videolessen

* Maandelijks nieuwe challenge

* Live Chat Support van ons team

* 1 op 1 persoonlijke begeleiding van onze kunstenaars op al je schilderijen en eigen werk

Betalen in 3 termijnen gedurende de eerste 3 maanden

€ 7,50 Proefmaand

Eenmalige betaling van € 7,50 


€ 276,- per jaar

* Betaling in 3 maandelijkse termijnen van € 92,- 

€ 327,- per jaar

* Betaling in 3 maandelijkse termijnen van € 109,-

Veel gestelde vragen

Wat kost het lidmaatschap en kan ik gemakkelijk opzeggen?

Het lidmaatschap is voor de duur van 1 jaar, zodat we je alle waarde kunnen geven die we te bieden hebben. Schilderen leer je niet in 1 maand. Je kunt er ook voor kiezen om een proefabonnement te nemen van 1 maand. Deze stopt automatisch. Ook het jaarabonnement stopt automatisch na 1 jaar. Je krijgt wel een email 2 dagen voor het einde van je abonnement met de vraag of je eventueel wilt verlengen. Een jaar start op de dag dat je lid wordt. Dus word je lid op b.v. 15 augustus dan loopt het abonnement t/m 14 augustus van het jaar erop.

Krijg ik toegang tot alle cursussen?

Bij een proefmaand krijg je de toegang tot alle lessen over technieken e.d. en topics, behalve de 1 op 1 support van Corrie voor het indienen van je eigen werk en je krijgt de beschikking over 4 videolessen. Bij het abonnement Zilver krijg je toegang tot alle videolessen van de lessen van Zilver en topics, behalve de 1 op 1 support van Corrie en de videolessen van Goud. Bij het abonnement Goud, krijg je toegang tot alles.

Wat is het verschil met onze community en de huidige besloten Facebookgroepen?

Sommige besloten Facebook groepen zijn zo groot en hebben zoveel leden, dat je na een paar minuten je eigen post al niet meer terug kunt vinden. En door alle reclame e.d. erom heen heb je ook veel te veel afleiding. Hierdoor heb je eigenlijk geen ruimte om anderen te leren kennen. In onze community kan dit wel. Je hebt een eigen profiel en je kan zelfs privé met iemand chatten. Je kunt elkaar echt leren kennen doordat je jezelf kunt voorstellen in de verschillende themaborden die wij gebruiken. Je kunt binnen de community je eigen besloten groep starten met je beste online schildervrienden. Je kunt karma punten verdienen door anderen te helpen . We hebben pinboards, waarbij je alles cursussen e.d. makkelijk terug kunt vinden en opslaan. Je kunt je dus echt verbinden met andere leden die maar 1 doel voor ogen hebben en dat is gezellig schilderen.

Ik wil mijn abonnement opzeggen, hoe werkt dit?

De proefmaand stopt automatisch na 1 maand en het jaarabonnement stopt automatisch na een jaar je hoeft hier dus niets voor te doen. 

P.S. Het abonnement heeft een online ledenomgeving. Je krijgt straks een inlogcode van ons en daarmee kun je binnen een minuut al toegang hebben tot alle videolessen, technieken en meer!
P.P.S. We zijn de  enige Online Schilderclub, waar je elkaar kunt ontmoeten en inspireren en jouw schilderavonturen kunt delen. Waar je ook nog eens heel veel leert en ontdekt over schilderen.

Ja, ik doe NU mee!