Gratis Online Workshops

Wil jij ook (leren) schilderen? Meld je dan aan voor 1 van onze Gratis Online Workshops.

Page content

article content

Hoe belangrijk is het voor mij om te kunnen zijn wie ik ben?

Wie ben ik eigenlijk en wat doe ik samen met andere mensen.

Vandaag ben ik bezig met deze gedachte en zit ik met mijn glas thee te mijmeren. Het is nog ochtend, wat maakt mij vandaag gelukkig en hoeveel invloed heb ik daar zelf op. Mijn gedachten gaan naar de online schilderclub, dat is waar ik gelukkig van word. Ook de leden en die weer met elkaar.

Wat een kostbaar bezit om het samen fijn met elkaar te hebben, iets wat gelukkig maakt, liefde voor elkaar waarin we anderen steunen en op het goede been zetten. Soms zelfs met humor.

Respect hebben voor elkaars doen, maar ook opbouwende kritiek kunnen geven, zonder dat iemand zich verplicht voelt daar iets mee te moeten doen.

Onvoorwaardelijk liefdegevoel roept bij mij de vrijheid op er gewoon te zijn.

Het is van groot belang voor ons allen om samen te werken aan ons gelukkig zijn.

Laat een bericht achter

Comment Section

4 reacties op “Hoe belangrijk is het voor mij om te kunnen zijn wie ik ben?


Door Ineke van Vliet op 21 februari 2017

Heel mooi gezegd Corrie ,zo is het maar net!De Online schilderclub is geweldig leuk👍,Blij dat ik er bij zit 😊


Door Karin engelhard op 21 februari 2017

Mooi Corrie, ik prijs me ook heel gelukkig dat ik deel van de online schilderkunst mag uitmaken. Het is één groot feest, waar de grote en kleine kunstenaars elkaar op een geweldige positieve manier aansporen om tot geweldige prestaties te komen, waar iedereen vrolijk van wordt. Dank daarvoor


Door Jan Ligthart op 22 februari 2017

Mooi gezegd, Corrie. Om Ed te parafraseren: Let’s paint the world a better place.


Door Gerrie van den Nouland op 22 februari 2017

Zooooooooooo dan! Dat komt even binnen zeg! Ik kreeg spontaan een huilbui. Want hoe belangrijk is het voor mij om te kunnen zijn wie ik ben. HEEL belangrijk! Ik Werkte vanaf mijn 17e jaar met zieke mensen, en sinds kort weet ik dat ik dit nooit meer kan doen wegens gezondheidsredenen waar ik heel verdrietig om ben. Mijn toekomst is gewoon heel onzeker. Maar waar ik wel heel blij mee ben is dat ik lid ben geworden van de online schilderclub. Het schilderen zorgt ervoor dat ik even lekker mijn hoofd leeg kan maken en even nergens aan hoef te denken!

Plaats een reactie
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.