Koekje erbij?

Onze cursussen en video's

We delen met jou video's waarin we stap-voor-stap uitleggen hoe je een schilderij van het begin tot het einde maakt. Elke maand hebben we weer nieuwe cursussen en telkens met een ander onderwerp. Ook komen er elke keer weer nieuwe technieken aan bod. We leren je hoe je een Vrolijk Schilderij maakt maar ook andere stijlen en onderwerpen komen aan bod. Als je schilderij klaar is, kun je deze weer delen in de community en om feedback vragen.

Een kleine greep uit onze videolessen

Wat vinden onze leden van de videolessen

Anouk V.

Ik ben helemaal blij met jullie leuke initiatief! Al zoveel aan gehad!! Jullie hebben de drempel bij me weg genomen om gewoon lekker te gaan schilderen! Gebrek aan kennis van technieken hield me steeds tegen maar door de goede tips ga ik helemaal los nu en ervaar ik hoe ontspannen schilderen is!

Nolet D.

De filmpjes die jullie maken zijn duidelijk. Ik vind het leuk en de uitdaging hierin om de nieuwe technieken zelf te verwerken in een schilderij en mijn eigen draai er aan te geven.

Yvonne B.

Wat een goede filmpjes om te volgen. Heel duidelijk alles stap voor stap. Het bevalt ook zo goed dat je het op de tijdstippen kan maken wanneer het uitkomt. Niets geen vaste verplichtingen. Heerlijk.

Enkele voorbeelden van cursisten n.a.v. de videolessen

Samen kun je zoveel meer!

Naast vragen stellen, kennis over schilderen delen, successen vieren en inspiratie zaaien leent onze community zich ook perfect voor het vinden van gelijkgestemden. Binnen onze community heeft iedereen een eigen profiel, kun je privé berichten sturen en zelfs eigen groepen (besloten en openbaar) starten voor specifieke schildersonderwerpen of voor leden binnen bepaalde regio's. Kortom; je kunt elkaar echt helpen om er nog meer uit te halen. Ondanks, dat je de lessen vanuit huis gaat volgen, zorgt de community er toch voor, dat je dit samen doet. Je staat er nooit meer alleen voor!