Koekje erbij?

De leukste en gezelligste Online Schilderclub community

    Als lid van de online schilderclub kun je alle creativiteit eruit halen, die in je zit. Je zult dan ook veel plezier beleven bij deze gezellige ontmoetingsplek, waar je ook veel creatieve gelijkgestemden zal ontmoeten. Onze leden zullen van alles met je delen en ook wij staan natuurlijk voor jou klaar. Wij geven je steun en stimulans. Onze leden en wij delen kennis, werken samen en inspireren elkaar om jouw mee te trekken naar een hoger niveau. Je leert natuurlijk ook heel veel nieuwe dingen en daarnaast kun je gezellig meedoen met alle activiteiten die wij organiseren.

Een must voor elke creatieveling!  Zien we je daar?

Het community gevoel

In deze video laten we zien hoe de community "leeft" en wat er zoal gedeeld wordt door onze leden.

Ik ben heel benieuwd naar alle reacties op mijn schilderijen. En vind het leuk dat ik ook bij anderen mijn reactie mag plaatsen. Er zijn veel fantastische kunstwerken al te zien. Ik vind t leuk dat iedereen zo bezig is en er zoveel geplaatst wordt. Dit is een super initiatief! Jullie mogen trots zijn!

Adriane K.

De voordelen van onze community

Technische Support

Heb je vragen over de community, hulp is onderweg

Schilderen moeilijk?

Bij ons kan iedereen het leren als je maar weet hoe.

Victory lounge

Deel je successen en bekijk die van anderen.

Inspiratie

Laat je inspireren door onze andere leden.

Samenwerking

Maak je eigen groepen met mensen uit jouw buurt etc..

Challenges

Laat je uitdagen en win leuke prijzen.

Feedback en advies

Kritische blik op je schilderijen, vraag het de community

Schilderslessen

Samen met dezelfde lessen bezig. Bekijk ook de resultaten van anderen.

1 op 1 Helpdesk

Wil je liever je vraag alleen aan ons stellen,  geen probleem!

Claudia Janse

Wow een online schilderclub dat leek mij wel wat...zelf bepalen wanneer je aan een stuk begint en dan gelijk t filmpje kunnen volgen en feedback krijgen. Nu 1 week lid en ben zo vreselijk enthousiast, Ik ben een echte amateur..zelden iets geschilderd..en zo verbaasd wat ik nu van de week gemaakt heb! Ik raad t iedereen aan die creatief bezig wilt zijn in zijn eigen tempo en de site en de filmpjes zijn heel duidelijk en t onderlinge contact met de andere leden maakt t nog vele malen leuker.

Ik zeg gewoon TOP !

Ellen van der Werf

Geweldig initiatief, de Online Schilderclub.

Sinds de site in de lucht is heb ik al heel veel bijgeleerd. De verschillende technieken worden duidelijk uitgelegd.

Het is een kwestie van kijken en nadoen. Dat kan toch iedereen.

Ik word er vrolijk van en het geeft een energieboost.

Ongelofelijk wat er een creativiteit zit in de medecursisten, het ene schilderij is nog mooier dan het andere.

Ik ben eraan verslingerd!

Marleen Mulderij

Een Online Schilderclub. Eerst dacht ik nog, dat zal wel niet voor een beginner zoals mijzelf zijn. Nou ik ben heel erg fan geworden en ik heb al een paar schilderijen gemaakt! De video's zijn uitstekend uitgelegd! Ook voor de beginner! Sommige technieken zijn wat moeilijker maar na wat oefenen gaat dit ook goed! Het is erg leuk om je schilderijen te delen met anderen en om hier dan ook feedback op te krijgen door de leden, en de oprichters. Complimenten voor Corrie & Renate!

Samen kun je zoveel meer!

Naast vragen stellen, kennis over schilderen delen, successen vieren en inspiratie zaaien leent onze community zich ook perfect voor het vinden van gelijkgestemden. Binnen onze community heeft iedereen een eigen profiel, kun je privé berichten sturen en zelfs eigen groepen (besloten en openbaar) starten voor specifieke schildersonderwerpen of voor leden binnen bepaalde regio's. Kortom; je kunt elkaar echt helpen om er nog meer uit te halen. Ondanks, dat je de lessen vanuit huis gaat volgen, zorgt de community er toch voor, dat je dit samen doet. Je staat er nooit meer alleen voor!